Geboorteportret

Een leuk kraamcadeau vinden is vaak lastig. Laat staan een origineel, uniek en bijzonder babycadeau. Wees origineel en geef een geboorteportret van de baby cadeau! Heb je een aantal mooie foto’s in hoge kwaliteit van de kleine? Dan kan ik deze voor je omtoveren in een portret. Je krijgt de plaat op A4-formaat in een mooie verpakking die je zó kunt geven aan de ouders. Het geboorteportret is ook verkrijgbaar met houten lijst in eiken of zwarte kleur.

Ben je niet helemaal zeker of je de mooiste foto hebt uitgekozen? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven zodat de kersverse ouders zelf hun favoriete foto kunnen uitkiezen om te laten portretteren. Ze kunnen dan ook zelf de stijl bepalen.

Op basis van een foto en met wat liefde van Wies heb jij binnen 2-3 weken een geboorteposter in huis. Als je aanvraag voor een specifieke datum bedoeld is, kan ik daar rekening mee houden. Natuurlijk is er ook ruimte voor feedback. Je kunt een geboorteposter bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar hoi@plaatvanwies.nl.

Geboorteposter
Portret gepersonaliseerd met naam en datum | 75,-
Incl. feedbackronde en print in A4-formaat

Optioneel
Houten lijst A4 (eiken of zwart) |  20,-
Floating Frame A4 | 30,-
Grotere (of kleinere) formaten | prijs op aanvraag