Huwelijksportret

Een origineel huwelijkscadeau is vaak lastig om te vinden. Wil je een keer iets anders geven dan een peper- en zoutstel, dan is een portret van hun mooiste dag een bijzonder aandenken. Je kunt zelf een mooie foto aanleveren van het stel, maar als je niet kan kiezen kan ik ook een feestelijke cadeaubon voor het bruidspaar maken die je op hun mooiste dag kan geven. Het stel kan zo zelf hun favoriete foto kunnen uitkiezen om te laten portretteren. Ze kunnen dan ook zelf de stijl bepalen. Optioneel kan ik de namen en trouwdatum voor je toevoegen.

Jubileum huwelijk
Ook als je ouders, opa en oma, vrienden of wie dan ook een jubileum vieren is een huwelijksportret een ideaal cadeau om te geven. Extra leuk om bijvoorbeeld een foto van toen en een foto van nu te laten portretteren. Bij een toen-en-nu jubileumcadeau krijg je twee posters op A4-formaat thuisgestuurd, uiteraard mooi ingepakt en eventueel met de datum, een jaartal of locatie vermeld onder de poster.

De poster is ook verkrijgbaar met houten lijst in eiken of zwarte kleur. Op basis van een foto heb jij binnen 2-3 weken jouw persoonlijke plaat in huis. Natuurlijk is er ook ruimte voor feedback. Je kunt een portret bestellen door onderstaand formulier in te vullen of een mailtje te sturen naar hoi@plaatvanwies.nl.

Huwelijksposter
Prijs huwelijksposter | 90,-
Jubileum toen-en-nu | 175,-
Incl. feedback en print in A4-formaat

Optioneel
Houten lijst (zwart of eiken) | 20,-
Floating frame A4 | 30,-
Grotere (of kleinere) formaten | prijs op aanvraag