top of page

GEBOORTEKAARTJES

Ik wil kletsen over een geboortekaartje

Dankjewel voor je aanvraag! Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Hoera, een kindje! Dat vraagt om een bijzonder kaartje. Geboortekaartjes ontwerp ik op aanvraag. Je wensen bespreken we van tevoren zodat het kaartje snel klaar is zodra je kindje geboren is. Denk hierbij aan: de stijl, details, positionering, papiersoort en informatie die je op het kaartje kwijt wilt. Wil je bijvoorbeeld een portret van de kleine, een illustratie of enkel tekst op het kaartje? Klinkt als veel informatie, maar wees gerust, ik begeleid je door alle stappen heen.

Naast geboortekaartjes kun je bij mij ook terecht voor bijpassende enveloppen, sluitstickers, babyborrel-uitnodigingen en raamstickers. Wil je het ontwerp van het geboortekaartje zelf naar een drukker naar keuze sturen? Dat kan natuurlijk ook!

Ik werk nauw samen met betrouwbare partijen en de proefdruk krijg je gratis van mij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vind het leuk om met je te kletsen over jouw toekomstige kaartje voor jouw toekomstige kindje. Vul het formulier linksonder in of stuur een mailtje naar hoi@plaatvanwies.nl

Een overzicht van de prijzen kun je hieronder downloaden. 

bottom of page