top of page

Huwelijksportret

Huwelijksportret aanvragen

Bestand uploaden

Dankjewel voor je aanvraag! Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Een origineel huwelijkscadeau is vaak lastig om te vinden. Wil je een keer iets anders geven dan een peper- en zoutstel, dan is een portret van hun mooiste dag een bijzonder aandenken. Je kunt zelf een mooie foto aanleveren van het stel, maar als je niet kunt kiezen kan ik ook een feestelijke cadeaubon voor het bruidspaar maken. Het stel kan zo zelf hun favoriete foto kunnen uitkiezen om te laten portretteren. Optioneel kan ik de namen en trouwdatum voor je toevoegen.

 

Jubileum huwelijk
Ook als je ouders, opa en oma, vrienden of wie dan ook een jubileum vieren, is een huwelijksportret een ideaal cadeau om te geven. Extra leuk om bijvoorbeeld een foto van toen en een foto van nu te laten portretteren. Bij een toen-en-nu jubileumcadeau krijg je twee posters op A4-formaat thuisgestuurd, uiteraard mooi ingepakt en eventueel met datum, jaartal of locatie vermeld.

De poster is ook verkrijgbaar met houten lijst in eiken of zwarte kleur. Op basis van een foto heb jij binnen 2-3 weken jouw persoonlijke plaat in huis. Natuurlijk is er ook ruimte voor feedback. Je kunt een portret bestellen het formulier linksonder in te vullen of een mailtje te sturen naar hoi@plaatvanwies.nl.

Huwelijksportret
Prijs huwelijksposter | 90,-
Jubileum toen-en-nu (2 prints) | 175,-
Incl. feedback en print in A4-formaat

Optioneel
Houten lijst (zwart of eiken) | 20,-
Floating frame A4 | 30,-
Grotere (of kleinere) formaten | prijs op aanvraag

bottom of page